dijous, 12 de juny del 2008

Bon estiu!



Queden pocs dies per acabar. Si mirem enrere, són molts dies que hem passat junts, aprenent, jugant, fent noves amistats... El primer any d'escola ha estat una gran experiència.

Us desitgem molt bon estiu!

8 comentaris:

montse delgado ha dit...

És un record molt maco del primer any d´escola. La veritat és que aquest any escolar ha passat volant i aixó és perque ells s´ho han passat molt bé i quantes coses que han aprés!!!!. Si comparo amb l´estiu passat..., però si ara per les tardes fa fitxes de vacances tota sola. Qué gran que és ja...Moltes gràcies per tot a tots professors/ores i que gaudiu d´un bon estiu.

L'Equip de treball de la biblioteca ha dit...

Moltes gràcies!

Anònim ha dit...

Hola, que guapos que estan!!!. Que recuerdo más bonito para ellos.
A Víctor le ha gustado mucho verse con sus amiguitos en el ordenador. Ahora el os quiere decir algo:
4 victor un peto ben fort per l´elvira.

Buenas vacaciones<76

Marta ha dit...

Doncs a mí, com només he sigut una mera lectora i espectadora, em fa pena que acabi el curs, pero com un mereixeu unes vacances, doncs que tingueu un bon estiu tots!!!!.

Josefa ha dit...

Perdona que no te haya comentado antes pero es que entro y me creo que no as escrito. Hoy he pensado que tenía que entrar en la pagina principal, ahora voy a leer todos tus post y a ponerme al día. te espero en mi blog pues te hecho en falta.
Un beso para los tres.

Anònim ha dit...

La veritat és que estan tots molt macos i és un bonic record. La pena és que no surti el Marc Bolívar, suposo que la vau fer la setmana que ell estava malalt....De totes formes a ell li ha encantat, tindrà un record dels amics en el seu primer curs a l'escola "dels grans" com ell diu. Una abraçada molt forta i bones vacances a tots.

Elvira ha dit...

Lourdes, enhorabona per la feina ben feta, és maquíssim!!! (sí, per fi ;-)

I pel Víctor, i per a tots els pingüins/es, també un petó i una forta abraçada, de ben segur que esteu gaudint al màxim de les vacances.

Fins aviat!!!
PD: Víctor ens veiem al setembre...

Josefa ha dit...

Lurdes. Gracias por tu cometario.
Sí el tito despues de hacer la mili en Viella, se quedó en Boí a trabajar, construyendo la presa de San Esprit. Como hace tanto tiempo
no he encontrado nada que haga referencia a esta construción.
Puede que la hayan cambiado de nombre. Ha ver si Carles sabe algo.
Yo he escrito lo que el me contó cuando hicimos el viaje. Y ahora me ha confirmado.
Un beso a los tres.