dijous, 27 de març del 2008

Adéu al Follet


Avui les classes de p-3 hem dit adéu al follet, que durant quatre sessions ens ha acompanyat gràcies a la Mercè, i que ens ha ensenyat diferents jocs: "la cuca ronyosa", "el caçador", "conillets a amagar" "olles, olles de vi blanc" i "el tren". Ens ho hem passat molt bé i s'ha fet estimar, i a més a més, com a cloenda, ens ha regalat el "follet petit".

Fins l'any vinent, follet!

8 comentaris:

Marta ha dit...

Uy, quina gràcia, recordo que hi havíen uns dibuixos, els de bola de Drac que sortía el fullet tortuga!!! Pero no deu se pas aquest!!!!

AMPA Pau Vila ha dit...

Des del bloc del ampa us felicitem i us donem la benvinguda a aquest món tan apassionant.Una salutació.

L'Equip de treball de la biblioteca ha dit...

Gràcies, jo també us segueixo.

Anònim ha dit...

Sola una cosa.He estado en el blog del ampa y he visto que teníais un bloc y me gusta la idea de que todos podamos hacer cosas si nos las proponemos.
Una madre del pau vila.

AMPA Pau Vila ha dit...

solament vull dir que si voleu suggeriments sobre manualitats i altres temes per als vostres pares i alumnes podeu mirar el nostre bloc,segur que trobeu una mica... poisson rouge,i en Adreces d'interès per els famílies.

L'Equip de treball de la biblioteca ha dit...

Gràcies a tothom.

rosa ha dit...

Grácias por hacer algo tan bonito. Es muy interesante que se tenga este medio para poder tener una informacion sobre lo que se va haciendo en las clases. Podemos así los papas-mamas tener un tema con los niños sobre su trabajo.Soy una mamá de tercero-quinto. Ójala tengamos todos los cursos esta opción.

Anònim ha dit...

He vist la notícia sobre la festa del follet i em pensava que només s’havia fet per als nens i nenes de P5. Així doncs a la festa de cloenda van poder-hi anar tots els cursos P3, P4 i P5?

Gràcies
Jaume
jsoledia@terra.es