dimecres, 4 de juny del 2008

L'última tertúlia-cafèDimecres 28 de maig va ser l'última trobada de famílies i mestres. Segons l'opinió de les famílies que hi van assistir, aquestes tertúlies han estat un espai relaxat per...
  • compartir experiències
  • corregir errors
  • aprendre dels altres
  • apropar-nos família i mestra
  • poder solucionar algun tipus de conflicte
Ens ha entristit la poca assistència i per això ens agradaria animar-vos per a les properes iniciatives. Ens alegrem per la participació dels que hi heu assistit, mostrant interès i participant-hi amb moltes ganes.

Des d'aquí donem les gràcies a: la M. del Mar, el Manuel, la Tina, la Mariana, la Rosa Maria, la Julia, la Geno, la Montse, la Daphne, la Marta, la Sílvia, la M. Cristina i la M. Carmen.


6 comentaris:

Marta ha dit...

Ooooooh, aviat ja s'acaba el curs i que passarà amb aquest blog?

Cristina ha dit...

Que ve que ja acabes!!!1

Petonets guapisima

L'Equip de treball de la biblioteca ha dit...

Gràcies! Intentaré continuar amb el blog allà on estigui.

Anònim ha dit...

Ha sigut molt maco poder parlar amb altres pares i mares que tenen fills de la mateixa edat i que comparteixen classes i joc i també un bon espai per conèixer millor les professores que tant de temps hi dediquen. Fins el proper curs!. Bones vacances!!!

montse delgado ha dit...

L´anònim aquí és la mara de la Marta amb problemes logístics. Una abraçada!

Josefa ha dit...

Como siempre en los colegios publicos los padres no asisten a la mayoria de reuniones y luego quieren que funcionen igual que los privados. Tú no te rindas y sigue haciendo tan buena labor.
Un beso muy fuerte.