dilluns, 26 d’octubre del 2009

Hola a tothom!

Som les professionals que tenim la sort de compartir cada dia la jornada amb els vostres nens i nenes... Si, ja sabem que també vosaltres voldríeu estar amb ells i anar veient els petits progressos que fan, o sigui que us agradaria poder mirar per un forat per veure què passa a l’aula, amb qui juguen, què aprenen, ...


És per això que, com a manera d’apropar-vos a la nostra realitat, hem decidit donar continuació a aquest blog, iniciat ja fa dos anys per companyes nostres. Creiem que serà una bona eina de comunicació entre les famílies i l’escola.


Penseu que des de casa i amb el vostre ajut, els nens i nenes també poden col·laborar, bé recordant el què s’ha fet, bé afegint algun comentari.


Començant pel principi, us mostrem les fotos que vàrem fer el primer dia d’escola... Mireu què tristos i solitaris estaven! Us assegurem que ara ja no és així!!!Carme i Marga


3 comentaris:

L'Equip de treball de la biblioteca ha dit...

Quina "xulada"!!! estan molt divertits.

Anònim ha dit...

Hola Carme,

Benvinguda al fascinant molt dels blogs i que et vagi molt bé!!! M'ha agradat molt la presentació!

Carles

Carme R ha dit...

Moltes gràcies a tots. La veritat és que compto amb molt bons col·laboradors (oi que sí Lourdes?. Amb una mica de paciència espero aprendre el suficient per a que pugueu gaudir de les activitats dels nostres nens/nes.
Carme